Wateropleidingen; verrassend veelzijdig?

E-waternieuws item: Wateropleidingen; verrassend veelzijdig?

Neem contact op met ons

Waar kent u Wateropleidingen van? "Van enthousiaste  collega's die hun diploma hebben gehaald en van de technische opleidingen", zegt Simone, hoofd personeelszaken van een drinkwaterbedrijf. De meeste mensen kennen Wateropleidingen van de brochure, maar weten niet dat Wateropleidingen nog veel meer doet.

De bonbondoos die ik heb meegenomen voor Simone heeft drie lagen met heerlijke chocola. De drie lagen staan symbool voor de drie organisatieniveaus: strategisch, tactisch en operationeel. Op elk niveau is Wateropleidingen actief.

Wateropleidingen helpt u bijvoorbeeld bij:

  • het opstellen van een opleidingsplan (strategisch)
  • het maken van een opleiding speciaal voor jouw bedrijf(tactisch)
  • het vastleggen van kennis en ervaringen als een medewerker met pensioen gaat (operationeel)

"Interessant", zegt Simone. "Ik had geen idee dat jullie dat ook deden. Ik wil graag een vervolgafspraak maken om verder te praten over het binden en boeien van ons personeel."

Ook meer weten over wat Wateropleidingen voor u en voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u een keer brainstormen? Neem dan contact op met Daniëlle Langendijk (06) 12 16 0350.

* Dit blog kunt u via de share-buttons (zie rechts boven) op uw eigen Facebook, twitter pagina etc. delen. *

Doos bonbons

Blogupdates ontvangen?

Om op de hoogte te blijven van onze laatste blogs, kunt u ons volgen op Twitter of u aanmelden voor onze e-mail nieuwsbrief "E-Waternieuws''.