Waterzuivering

Overzicht Waterzuivering titels en contactgegevens Waterzuivering team.

Neem contact op met ons
Waterzuivering

Team Waterzuivering

Nereda, energiefabriek, grondstoffenfabriek, activiteitenbesluit, slibontwatering en samenwerking binnen de waterketen. Allemaal nieuwe ontwikkelingen in de wereld van waterzuivering.

Je afvalwaterzuiveringskennis naar een hoger peil tillen? Dat kan.
Volg één van de opleidingen of cursussen binnen afvalwaterzuivering en haal meer uit jezelf. Deskundige docenten uit het vakgebied zorgen ervoor dat jij praktijkgerichte en actuele kennis op doet. Kennis die je meteen toepast in je werkgebied.

Meer weten over het opleidingsaanbod, bijscholing op een specifiek onderwerp, inwerktrajecten of maatwerk? Neem contact met ons op.

Petra Barte (030) 60 69 403
Peter Smedts (030) 60 69 420

Banner demo groen 364 x 100

Leerlijn Waterzuivering

Wil je alleen een onderdeel van een opleiding volgen? Voor een aantal opleidingen kan dat. Dit stemmen we in goed overleg met je af. Neem ik dat geval contact op met Petra Barte.

Bij elke opleiding en cursus is het instapniveau, de toelichting en de specificatie aangegeven. Het instapniveau staat voor vooropleiding, werkervaring en parate kennis. Je hebt minimaal een 7.5 of hoger nodig wanneer je een opleiding of cursus wilt volgen. We ervaren dat TAZ cursisten met een 7.5 of hoger, vaker het UTAZ diploma halen.

Wil je een opleiding of cursus volgen maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Vul het intakeformulier in en neem contact op met Petra Barte. Petra overlegt graag met jou wat je mogelijkheden zijn.

Cursuszoeker

Cursuszoeker
Startdatum