Digitale Wateropleidingen

Wateropleidingen maakt actief gebruik van een online leeromgeving voor cursisten: de Digitale Wateropleidingen (DWO). Binnen de DWO vindt u belangrijke informatie over de opleiding. Ook kunnen cursisten hier de lesstof oefenen en met medecursisten discussieren over hun vakgebied.

Neem contact op met ons

Volg je een opleiding bij Wateropleidingen dan krijg je toegang tot de online leeromgeving: Digitale Wateropleidingen (DWO). Tijdens de opleiding gebruik je de DWO als ondersteuning van je leerproces. Het is een aanvulling op lesdagen. Het is de bedoeling dat het leren leuker en makkelijker maakt.

Op Digitale Wateropleidingen vind je belangrijke informatie over de opleiding. Het lesrooster, sheets van presentaties en studiewijzers. Wateropleidingen gebruikt de DWO ook om je op de hoogte te houden. Je leest hier belangrijke mededelingen die over de opleiding gaan.

Je kunt actief aan de slag in de DWO met het lesmateriaal. Maak bijvoorbeeld oefenvragen, bekijk filmpjes of lees relevante achtergrondinformatie. Met de DWO kun je op elk moment lesmateriaal bekijken.

Via de DWO discussieer je met mede cursisten en stel je vragen aan Wateropleidingen en docenten. Buiten de lesdagen om stel je vragen en discussieer je over praktijkproblemen, wissel je tips uit en meer.

Digitale WaterOpleidingen