Wateropleidingen al 20 jaar met u de opleider voor en door de watersector!

E-docentennieuws item: Wateropleidingen al 20 jaar met u de opleider voor en door de watersector!

Neem contact op met ons

In 2014 vieren wij ons 4e lustrum.  Meer dan 20 jaar geven onze klanten ons het vertrouwen om hun medewerkers met onze vakopleidingen naar een hoger kennisniveau te brengen. Door hun kennis te actualiseren en te verbeteren, zorgen wij dat waterprofessionals blijven aansluiten bij de beroepspraktijk. Onze opleidingen, cursussen en trainingen worden mede door de inzet en enthousiasme van u (onze docenten) succesvol gerealiseerd. Inmiddels hebben we meer dan 8000 diploma's voor vakopleidingen afgegeven en hebben 30.000 cursisten deelgenomen aan een cursus in binnen- en buitenland. Dit hadden wij zonder u niet kunnen doen.
U bent als docent een waardevolle factor en hèt gezicht van Wateropleidingen. Met uw kennis en ervaring maakt u van watermedewerkers echte waterprofessionals!

Voor onze klanten is een kwalitatief goed aanbod, waarop zij kunnen rekenen van groot belang. Onze cursustitels worden, indien nodig, geüpdatet en bijgesteld. Door de combinatie van uw en onze vakkennis, praktijkervaring, actuele cursusaanbod en flexibiliteit, blijven wij ook in 2014 het opleidingsinstituut waar de klanten op kunnen rekenen. In 2014 streeft Wateropleidingen ernaar om de klanten nog beter te voorzien van onze producten en diensten. Wij hopen dat wij op de medewerking en inzet van u als docent, kunnen blijven rekenen.

Het hele jaar organiseren wij activiteiten, die in het teken staan van 20 jaar opleiden in de watersector. Zo organiseren wij samen met Waternetwerk het najaarscongres. Iedereen is daar van harte welkom. Speciaal voor u organiseren wij een bijzondere Docentendag. Op maandag 12 mei 2014 willen wij samen met u genieten van een voorstelling van de Wëreldbänd in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie over de verschillende activiteiten.

Op naar de volgende 20 jaar!

20 jaar Wateropleidingen