Jaarplan 2014: Werk in uitvoering

E-docentennieuws item: Jaarplan 2014

Neem contact op met ons

De waterprofessional, daar draait het dit jaar om bij Wateropleidingen! Welke tools kunnen wij de  Waterprofessional bieden om een persoonlijk ontwikkelingstraject of carrière pad uit te zetten? Om goede prioriteiten te kunnen stellen is in februari een verkenning uitgevoerd bij (oud)cursisten, HRM-functionarissen en opdrachtgevers. Zij zullen bepalen welk thema wij verder gaan uitwerken. De resultaten van de verkenning worden medio maart verwacht.

Blijven ontwikkelen, nieuwe kansen creëren en groeien en bloeien op basis van talenten, daar willen wij de watersector graag bij faciliteren. We volgen daarmee de Meerjarenstrategie 2013-2015: Van Wateropleidingen naar Water Academy. De eerste pilaar van de route naar de Water Academy (versterken van de relatie met de watersector) is nu gebouwd en wordt in 2014 verankerd in de organisatie. De ontwikkelingen in de watersector en de ontwikkelingen in het leren legitimeren de keuze om de -zich ontwikkelende- waterprofessional centraal te zetten.

Het accent ligt in 2014 op de waterprofessional. In het jaarplan zijn de volgende thema's genoemd:

  • Individueel en/of in de groep leren
  • Vakdiploma's
  • Opleidingsadvies & persoonlijke ontwikkeling

Natuurlijk is verder bouwen en onderhouden aan ons aanbod van belang. Dit betekent kwalitatieve opleidingen en cursussen en veel aandacht voor de docenten die met passie kun kennis en ervaring delen en de cursisten inspireren. In 2014 zullen wij de docenten bevragen op wat wij in hun ogen kunnen verbeteren.

In 2014 bestaat Wateropleidingen 20 jaar en dit heugelijke feit vieren wij graag samen met u. Het gehele jaar organiseren wij activiteiten, die in het teken staan van 20 jaar opleiden in de watersector. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie.

Jaarplan 2014 kaft
Jaarplan 2014 developmentbol