Terugblik Docentendag 2014

E-docentennieuws bericht: Terugblik Docentendag 2014

Neem contact op met ons

Op de jaarlijkse docentendag van Wateropleidingen zetten wij onze docenten in het zonnetje. In het kader van het 20-jarig bestaan van Wateropleidingen was het dit jaar een extra feestelijke avond in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Op maandag 12 mei jl. genoten onze docenten samen met hun partner en de medewerkers van Wateropleidingen van de voorstelling Playground van De Werëldbänd .

Onder het genot van een hapje en een drankje verwelkomde Agnes Maenhout de docenten en hun partners in het theater. In haar welkomstwoord benadrukte zij het belang van onze docenten en hun achterban. Mede door hun inzet is Wateropleidingen uitgegroeid tot de huidige organisatie. Hierna werden de aanwezigen uitgenodigd in de theaterzaal plaats te nemen om van de voorstelling te gaan genieten.

Na afloop van de wervelende voorstelling van De Werëldbänd was er nog een korte borrel waar aan de aanwezige gasten een attentie werd uitgedeeld.

Heeft u de docentendag gemist of wilt u nog nagenieten van deze feestavond, op deze pagina (rechts)  vindt u een korte film impressie.

We hopen dat u heeft genoten en zien u volgend jaar weer graag op onze docentendag!