Nieuw jaar - nieuwe docenten

E-docentennieuws bericht: Nieuw jaar - nieuwe docenten

Neem contact op met ons

In het nieuwe jaar starten we weer met een groep nieuwe docenten aan de training Van vakspecialist naar docent. Deze trainingsdag is al vele jaren een goede basis voor startende docenten.

Het hebben van veel vakkennis en enthousiasme zijn natuurlijk de belangrijkste basis ingrediënten. Maar het wordt pas echt "lekker" als iedereen zijn docentvaardigheden kan oefenen tijdens het geven van een korte les. Door elkaar feedback te geven, ontdek je waar jouw eigen kracht ligt en waar je jezelf kunt verbeteren.

Daarnaast gaan we natuurlijk in op de voorbereiding, het formuleren van leerdoelen, het maken van een lesopzet en het kiezen van goede werkvormen. Ook laten we zien hoe motivatie bij cursisten werkt en hoe je deze zelf kunt versterken.

Elke uitvoering van de training is voor iedereen een mooie ervaring, waarin veel geleerd wordt door zelf te oefenen en elkaar tips te geven. We kijken nu al uit naar het nieuwe jaar waarin we weer vakspecialisten ontwikkelen tot nieuwe docenten.

Nog niet zo lang docent bij Wateropleidingen en wil je graag deelnemen aan deze training? Stuur een mail naar Laura Bon. Op donderdag 8 januari 2015 start de training.

Nieuw jaar - nieuwe docenten-training van vakspecialist naar docent