AquaDactics in Zuid-Afrika gepresenteerd

E-docentennieuws bericht: AquaDactics in Zuid-Afrika gepresenteerd

Neem contact op met ons

Tijdens de handelsmissie van de Nederlandse regering in Zuid-Afrika heeft Agnes Maenhout deze week onze nieuwe organisatie AquaDactics gepresenteerd.

AquaDactics is een non-profit organisatie dat door de World Water Academy is opgezet. En heeft als doel praktische waterkennis op een hoger niveau te verbeteren. We ontwikkelen praktische trainingsprogramma's op basis van pedagogische en didactische kennis in combinatie met ervaren waterprofessionals. AquaDactics coacht hen een gepassioneerd trainer te worden.

Om een goed ontwikkelde en gezonde samenleving te creëren, is schoon en voldoende drinkwater erg belangrijk. Goede sanitaire voorzieningen en een goed beheerd waterzuiveringssysteem mogen daarbij niet ontbreken. Water- en sanitaire voorzieningen die 24 uur per dag beschikbaar zijn, vragen om deskundig en goed opgeleide professionals.

De organisatie is actief in Zuid-Afrika en gaat de trainers die actief zijn in de watersector, in Zuid-Afrika trainen. Zodat de waterprofessionals van nu, de kennis en kunde goed overbrengen op de toekomstige trainers. AquaDactics geeft zelf niet de training, maar traint de trainers.

Wil je meer lezen? Kijk dan op de website van AquaDactics
of bekijk de film:

Wateropleidingen Agnes Maenhout_Premier Rutte
AquaDactics