E-Docentennieuws nr 11, december 2015

E-docentennieuws: electronische nieuwsbrief voor en door docenten van Wateropleidingen.

Neem contact op met ons
Header E-docentennieuws
Jaargang 4 nummer 11 (december 2015)
Agnes Maenhout - Wateropleidingen

Terugblik op het afgelopen jaar

Jullie enthousiasme heeft ook in 2015 bijgedragen aan een succesvolle organisatie van onze opleidingen en cursussen. We hebben veel van onze titels op inhoud herzien. En door jouw enthousiasme en inzet hebben we een nieuwe actualiteitenreeks aan ons aanbod toegevoegd. Lees verder.

Declareren

Declareren in december 2015

Nog maar een paar weken en dan nemen we alweer afscheid van het jaar 2015. Wil je er zeker van zijn dat Wateropleidingen je declaratie dit jaar nog uitbetaalt? Lever je declaratie dan voor 16 december bij ons in. Lees verder.

Folder Opleiding Dijktechniek

Nieuwe opleiding Dijktechniek

Heb je al gelezen of gehoord over onze nieuwe opleiding Dijktechniek? Wateropleidingen werkt  op dit aan de ontwikkeling van deze opleiding. We worden hierin bijgestaan door een Raad van Advies en specialisten van Waterschappen, Rijkswaterstaat, ingenieurs- en adviesbureaus met aannemers. Lees verder.

Introductievideo Wateropleidingen

Docenten schitteren en werven

Dat jullie praktijkkennis hoog gewaardeerd wordt door cursisten, is eigenlijk geen nieuws meer. Het feit dat jullie deze praktijkkennis massaal inzetten tijdens de les, is voor Wateropleidingen dan ook een belangrijk wervingsmiddel. Lees verder.

Docent met talent_Wateropleidingen

Nieuw jaar, nieuwe training?

Ook druk met de afronding van het jaar? Straks in het nieuwe jaar is het weer tijd voor nieuwe dingen. Speciaal voor jullie als docenten van Wateropleidingen staat er ook in het nieuwe jaar weer een mooi aanbod van didactische trainingen en masterclasses voor jullie klaar. Jij doet toch ook mee? Lees verder.

Masterclass

Gebruik je talent als docent!

Welke kwaliteiten zet jij in tijdens je lessen? Hoe reageren de cursisten op jou als docent? Wat maakt jouw lessen tot een succes? Een greep uit de vragen die tijdens de masterclass ‘Een docent met talent' centraal staan. Lees verder.

Informatie