Nieuw jaar, nieuwe training?

E-docentennieuws bericht: Nieuw jaar, nieuwe training?

Neem contact op met ons

Ook druk met de afronding van het jaar? Straks in het nieuwe jaar is het weer tijd voor nieuwe dingen. Speciaal voor jullie als docenten van Wateropleidingen staat er ook in het nieuwe jaar weer een mooi aanbod van didactische trainingen en masterclasses voor jullie klaar. Jij doet toch ook mee?

Het aanbod in het eerste kwartaal van 2016:

We starten in januari met de basistraining ‘van vakspecialist naar docent'. Deze training is speciaal voor docenten die nog niet zo lang lesgeven en daar graag meer oefening en zekerheid in willen. Je oefent in een kleine groep met collega docenten en er is veel ruimte voor feedback en ontwikkeling. Wil je mee doen? Schrijf je dan snel in. De training gaat gegarandeerd door.

Toe aan je volgende stap als docent bij Wateropleidingen? Dan kun je in februari de training ‘activerend doceren' volgen. Een training voor docenten die de basis onder de knie hebben en een stap verder willen gaan. Tijdens de training ga je onderzoeken hoe je je cursisten het beste bij jouw les kunt betrekken en welke werkvormen daar geschikt voor zijn. Ook deze training gaat gegarandeerd door.

Onlangs is Wateropleidingen gestart met een nieuw digitaal toetssysteem: ‘TestVision Online'. Ben je nakijker of screener voor een opleiding? Maak het jezelf gemakkelijk en leer met de masterclass ‘opstellen van toetsvragen' werken met het nieuwe toetssysteem. We gaan niet alleen in op de werking van het programma, maar er is ook voldoende aandacht voor het ontwikkelen van goede tentamenvragen. We ontwikkelen de vragen in het systeem, waarmee ze direct klaar staan voor gebruik.

Voor jou als docent van Wateropleidingen zijn er aan deze trainingen en masterclasses geen kosten verbonden. Wil je deelnemen of meer informatie? Heb je een suggestie voor een ander onderwerp of tijdstip voor deze trainingen? Neem dan contact op met: Nienke Elijzen op (030) 60 69 413 of via nienke.elijzen@wateropleidingen.nl.

Wateropleidingen Docent met talent
Wateropleidingen Docent Talent