Even voorstellen

E-docentennieuws bericht: Even voorstellen

Neem contact op met ons
Sinds november 2014 werk ik met veel plezier als Specialist digitale leermiddelen bij Wateropleidingen. Ik zorg voor de didactisch verantwoorde inzet van onze digitale systemen in onze opleidingen en cursussen. Daarnaast coördineer ik enkele opleidingen binnen de vakgebieden Waterbeheer en Waterveiligheid. Ook de didactische trainingen en masterclasses voor onze docenten heb ik onder mijn hoede. Ik heb een prachtige functie, omdat leren steeds meer beïnvloed wordt door ICT en alle mogelijkheden die daarbij komen kijken. Dit zo goed mogelijk neer zetten bij Wateropleidingen is mijn doel.

In mijn opleiding Onderwijskunde heb ik geleerd om op een praktische manier naar een opleidingsprobleem te kijken. Door goed in kaart te brengen wat dit probleem is en voor wie, kan vervolgens de best mogelijke en passende oplossing worden ontwikkeld. Hierbij is altijd oog voor een tussentijdse en afrondende evaluatie, met als doel de beste leerproducten te ontwikkelen en implementeren.

Ik haal energie uit mijn werk als ik de klant blij kan maken. Als hij het gevoel heeft baat te hebben bij de opleiding die ik heb gemaakt, of als hij door mijn advies weer een stukje verder komt. Ik werk graag resultaat- en klantgericht. Je kunt dan ook altijd bij me terecht met al je vragen die betrekking hebben op leren. Wil je bijvoorbeeld meer weten over onze digitale leeromgeving (DWO), of wil je een masterclass volgen om je doceervaardigheden naar een hoger niveau te brengen? Neem dan contact met mij op, nienke.elijzen@wateropleidingen.nl of (030) 60 69 413.

Nienke Elijzen Wateropleidingen