Aanbod didactische trainingen najaar 2015

E-docentenieuws artikel: Aanbod didactische trainingen najaar 2015

Neem contact op met ons
  • Van vakspecialist naar docent (Donderdag 24 september 2015 (9:30-16:30)Deze training is vooral bedoeld voor de nieuwe docenten en biedt handvatten bij de voorbereiding en uitvoering van lesdagen. Je leert welke stappen je moet nemen bij de voorbereiding van lessen, hoe je leerdoelen formuleert, een lesopzet maakt en geschikte werkvormen kiest. Ook krijg je inzicht in de motivatie van cursisten. Tijdens de training krijg je gelegenheid om aan de hand van een miniles te oefenen.
  • Activerend doceren (Woensdag 7 oktober 2015 (9:30-16:30)
    Deze training is bedoeld voor de docenten die al langer lesgeven bij Wateropleidingen. Docenten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en aan de slag willen met nieuwe werkvormen. Werkvormen die gericht zijn op het activeren van cursisten. In deze training oefenen we met verschillende werkvormen en reflecteren op het gebruik. Zo breid je als docent jouw gereedschap uit om met groepen te werken.

Voor jou als docent van Wateropleidingen zijn er aan deze masterclasses en trainingen geen kosten verbonden. Wil je deelnemen? Neem dan contact op met: Laura Bon (030) 60 69 415.