Zalige zomerzon, rustgevende ruimte, enthousiaste energie. Tijd voor het nieuwe cursusjaar!

E-docentennieuws bericht:  Zalige zomerzon, rustgevende ruimte, enthousiaste energie. Tijd voor het nieuwe cursusjaar!

Neem contact op met ons

Herken je dat? Tijdens de zomervakantie stap je terug uit de werksfeer en maak je je hoofd leeg. De ene keer gaat dat sneller dan de andere keer, dat wel. Die leegte komt door de zon, door een andere setting, door veel zien en ervaren, kortom; even van het gebaande pad af.

Beste docenten, voor jullie is het een soort "Nieuwjaar". Een frisse start met nieuwe groepen cursisten, deelnemers die uitkijken naar jouw kennis, jouw leiding die je geeft aan de groep. Jullie brengen leven in een cursus of opleiding en enthousiasmeren de deelnemers nog meer voor hun mooie watervak. Ik wens jullie een geslaagd nieuw cursusjaar.

Herken  je dit ook? De leegte in je hoofd maakt ruimte, ruimte voor ideeën, een nieuw kapsel, een verfje op de muren, een grote schoonmaak. De ruimte geeft ook creativiteit, toekomstplannen en plannen om je verder te ontwikkelen.

De waterprofessionals houden van hun vak en willen zich daar steeds verder in ontwikkelen. In de laatste maanden hebben al zo'n 500 mensen de weg naar Wateropleidingen gevonden om zich verder te bekwamen in hun mooie vak, om praktijkkennis te halen en te brengen, ervaring op te doen en vaardigheden te oefenen. Voor onze docenten bieden we een scala aan workshops, en persoonlijke coaching om het mooie doceervak nog sprekender te maken.

Wij wensen alle docenten en alle cursisten veel succes en veel energie in de komende wateropleidingen.

Wateropleidingen start cursusjaar 2015-2016