Eelkje in the picture

E-docentenieuws bericht: Eelkje in the picture

Neem contact op met ons

Sinds mei 2008 ben ik onderdeel van het team van Wateropleidingen. In eerste instantie via het uitzendbureau, vanaf september 2008 in vaste dienst. De tijd gaat supersnel, ik ben hier al weer ruim 7 jaar.

Voor mij is nu de tijd gekomen om afscheid te nemen en van mijn pensioen te genieten, samen met mijn man Hans. We mogen bijna dagelijks genieten van onze kleinkinderen en hebben nog veel andere leuke dingen op ons programma staan.

Met veel plezier kijk ik terug op mijn tijd bij Wateropleidingen. In die zeven jaar is veel gebeurd en zijn er ook op het gebied van de financiële administratie grote veranderingen opgetreden. Toen ik hier in 2008 in dienst kwam, werden al onze facturen nog per post verstuurd. Nu gaat meer dan 90% per e-mail. Hetzelfde geldt voor de declaraties van alle docenten. Hoewel ik lang niet alle docenten persoonlijk ken, heb ik wel met heel veel docenten contact gehad per telefoon of per e-mail. Ik heb de contacten met de docenten altijd als erg plezierig ervaren en hoop dat mijn opvolger net zulke goede contacten mag onderhouden als ikzelf.

Eelkje Veldhuijsen