Nieuw toets systeem, nieuwe werkwijze?

E-Docentennieuws bericht: Nieuw toetssysteem, nieuwe werkwijze?

Neem contact op met ons

Maak jij wel eens tentamenvragen voor Wateropleidingen? Of screen je tentamens? Het is je misschien opgevallen dat Wateropleidingen sinds september met een nieuw digitaal toetssysteem werkt.

Heb je nog niet met het nieuwe systeem gewerkt maar ben je wel nieuwsgierig? Het nieuwe systeem zorgt ervoor dat we onze vragen online invoeren of aanpassen. En met een druk op de knop stellen we tentamens vast. Het nieuwe systeem zorgt dus voor een snel en gebruiksvriendelijk werkproces. Formats in Word maken is vanaf nu verleden tijd.

Het samenstellen en maken van toetsvragen blijft mensenwerk. Net als het screenen van de toetsvragen. We blijven de inhoud altijd controleren. Hier is inhoudelijke toets-technische kennis voor nodig. Is deze kennis bij jou weggezakt? Of wil je leren werken met het nieuwe toetssysteem? Dan is de training ‘Opstellen van toetsvragen' iets voor jou.

Op woensdag 16 maart van 18.00 - 21.30 uur leren we je alles over het toets technische vak. Er is die avond voldoende tijd om te oefen. En je leert met het nieuwe digitale toetssysteem werken. Voor soep en broodjes wordt gezorgd.

Meedoen aan de training? Neem dan contact op met Nienke Elijzen (030) 60 69 413 of stuur een e-mail naar nienke.elijzen@wateropleidingen.nl.

Afbeelding: Shutterstock.

Nieuw toets systeem