Nieuwe app voor de DWO

E-Docentennieuws artikel: Nieuwe app voor de DWO

Neem contact op met ons

Binnen de DWO is een nieuwe release uitgevoerd. Dit bestaat uit een upgrade van de MemoTrainer app. De app heeft nieuwe functionaliteiten en een mooie nieuwe look en feel gekregen. Hiernaast zie je een paar voorbeelden.

De inhoud die we in de DWO maken is in deze app gebruiksvriendelijk en werkt heel goed op een smartphone of tablet. Met deze app oefen je vragen en doorloop je de hele inhoud van de DWO. Zo leveren cursisten ook als ze onderweg zijn een opdracht in. Of ronden zij een toets af of lezen ze de theorie nog eens terug. De MemoTrainer app is hierdoor interessant voor alle opleidingen en voor iedereen die het prettig vindt om via zijn of haar mobiele telefoon  te leren.

Voor jou als docent is de app handig om snel na te gaan wat de cursisten in de vorige les hebben geleerd. Of je bekijkt via de app welke oefenvragen er bij jouw lesdag horen.

Docenten en cursisten zien dezelfde inhoud via de app. Nog een groot voordeel is dat cursisten tijdens de les een opdracht op de DWO kunnen maken of inleveren. Hebben jouw cursisten de app al op hun smartphone geïnstalleerd? Vertel ze in jouw lessen over de app.

De nieuwe versie van de MemoTrainer app is beschikbaar voor Android, iPhone en iPad. Staat de MemoTrainer app al op jouw mobiele telefoon? Als het goed is heb je het verzoek gekregen de MemoTrainer app te updaten op je telefoon. Accepteer dan dit verzoek. Heb je updates automatisch ingesteld? Dan wordt de update vanzelf bijgewerkt.

We wensen jou en je cursisten veel leerplezier met de nieuwe MemoTrainer app.

Heb je vragen over de nieuwe app? Neem contact op met Nienke Elijzen (030) 60 69 413.

DWO app 3

DWO app 1
DWO app 2
DWO app 4