Welkom op de docentenomgeving

E-docentennieuws artikel: Welkom op de docentenomgeving

Neem contact op met ons

Weet je al dat Wateropleidingen een docentenomgeving aanbiedt op de DWO? En weet je ook al dat je vanuit deze omgeving makkelijk in contact komt met andere docenten van Wateropleidingen? Handig als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe werkvorm waarmee je cursisten uit wilt dagen. Of misschien ontwikkel je sheets of schrijf je tekst voor het lesboek? Er zijn vast collega's met voorbeelden, input of inspiratie. Plaats je vraag op het discussieforum en krijg snel antwoord van collega-docenten.

Op de docentenomgeving vind je ook informatie over het werken als docent bij Wateropleidingen. We lichten bijvoorbeeld de mogelijkheden van een freelanceovereenkomst toe. We leggen je uit hoe je een vergoeding declareert. Je vindt er het declaratieformulier en het sjabloon voor de PowerPoint presentatie.

Ook vind je veel tips over lesgeven. En je vind er voorbeelden van activerende werkvormen. Of kijk eens terug naar eerder verstuurde E-docentennieuwsbrieven. In deze nieuwsbrieven vind je ook veel tips over lesgeven. Neem een kijkje op de docentenomgeving en leer van andere docenten. We wensen je veel inspiratie toe op de docentenomgeving!

Heb je een suggestie voor de docentenomgeving? Of heb je nog geen toegang tot de docentenomgeving, maar wil je dat wel? Neem dan contact op met Nienke Elijzen (030) 60 69 413. Of stuur een e-mail naar nienke.elijzen@wateropleidingen.nl.

Docentenomgeving