E-Docentennieuws nr 2, februari 2016

E-docentennieuws: electronische nieuwsbrief voor en door docenten van Wateropleidingen.

Neem contact op met ons
Header E-docentennieuws
Electronische nieuwsbrief voor docenten
Jaargang 5 | nummer 2 | februari 2016
Declareren

Jaaropgave 2015

Alle freelance docenten hebben in de eerste week van februari een jaaropgave over 2015 per mail ontvangen. Heb je in 2015 ook werkzaamheden voor Wateropleidingen uitgevoerd maar geen jaaropgave ontvangen? Lees meer.

Docenttevredenheidsonderzoek 2015

Cursisten waarderen docenten op deskundigheid

Elk half jaar bekijkt Wateropleidingen de cursusevaluaties. We vinden het belangrijk om te weten hoe onze cursussen beoordeeld worden vergeleken met het half jaar ervoor. We willen ook weten waar we ons in kunnen verbeteren. Er zijn in totaal 56 titels geëvalueerd. Lees meer.

Petra Barte ontvangt de Waterspeld

Petra Barte 15 jaar Wateropleidingen

Maandag 15 februari was een bijzondere dag voor Petra Barte. Precies die dag was zij 15 jaar in dienst van Wateropleidingen. Een echte mijlpaal en een goede reden om haar in het zonnetje te zetten! Lees meer.

Website Innovatiekoffer

Innovatiegericht inkopen

De cursus ‘Innovatiegericht inkopen' hebben we samen met en in opdracht van, het Ministerie van Economische Zaken ontwikkeld. Deze cursus is exclusief voor de watersector. In deze cursus starten deelnemers met een e-learning om de website innovatiekoffer.nl te leren kennen. Lees meer.

Werkvormen

Oproep: Welke werkvorm pas jij toe?

In onze E-Docentennieuwsbrief besteden we regelmatig aandacht aan nieuwe activerende werkvormen. We bieden hiermee inspiratie. Hebben we alle werkvormen 'besproken'? Waarschijnlijk niet. Want er zijn zoveel verschillende werkvormen te bedenken. Lees meer.

Johannes van der Poel

Jongste jeugddijkgraaf ooit

Nog maar 15 jaar is Johannes van der Poel. En nu is hij de jongste jeugddijkgraaf die er ooit in Nederland is geweest. Johannes is woensdag 17 februari geïnstalleerd door dijkgraaf Tanja Klip-Martin bij het Waterschap Vallei en Veluwe in Gelderland. Johannes gaat de functie van jeugddijkgraaf voor een jaar aan. Lees meer.

Informatie