Betrek jij de praktijk in je les?

E-docentennieuws artikel: Betrek jij de praktijk in je les?

Neem contact op met ons

Cursisten waarderen de opleidingen van Wateropleidingen vooral omdat ze praktijkgericht zijn. Wateropleidingen leidt praktijkgericht en toepasbaar op. Opleiden is volgens ons, zinvol wanneer nieuwe kennis of vaardigheden in de dagelijkse beroepspraktijk effect hebben.

Maar hoe borg je die praktijk tijdens het lesgeven? Is alleen erover vertellen genoeg? Op deze en andere vragen krijg je een antwoord tijdens de masterclass ‘Breng de praktijk in je les'.

In deze masterclass gaan we aan slag met methoden om de lesstof te koppelen aan de praktijk. We oefenen met het stellen van vragen. Vragen over de dagelijkse werkpraktijk van cursisten. En vragen over hoe stimuleer je dat de kennis in de praktijk wordt toegepast. Het is een masterclass waarvan je het geleerde direct in de praktijk gebruikt.

De masterclass wordt  op donderdag 12 mei van 18.00 tot 21.30 uur in Aristo (Utrecht) georganiseerd. We starten de avond met soep een broodjes. Daarna gaan we echt aan de slag met de masterclass.

Enthousiast? Doe mee en geef je op door een e-mail te sturen naar nienke.elijzen@wateropleiding.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan de masterclass.

Masterclass betrek de praktijk in je les