E-Docentennieuws nr. 5, mei 2016

Electronische nieuwsbrief voor en door docenten van Wateropleidingen.

Neem contact op met ons
Header E-docentennieuws
Electronische nieuwsbrief voor docenten
Jaargang 5 | nummer 5 | mei 2016

De kwaliteit van docenten hoog houden. Hoe doen we dat?

Wij kunnen niet zonder jullie. Samen met jullie zorgen we dat de kennis binnen waterorganisaties actualiseert en verbetert. Samen tillen we het kennisniveau in onze sector naar een hoger peil.

Wat doen we hier precies voor? Lees verder

Masterclass breng je stem uit

Een training op maat, waar kies jij voor?

Welke masterclass volg jij volgend jaar? We plannen nu al didactische trainingen en masterclasses voor het cursusjaar 2016-2017.

Deze trainingen organiseren we speciaal voor jullie. Zodat jij je doceer skills up to date houdt. De populaire trainingen 'Van vakspecialist naar docent'  en ‘Activerend doceren'  hebben we alvast op de planning gezet. Lees verder

Werkvorm - Kruip in de huid van

Werkvorm Kruip in de huid van

Als je werkvormen gebruikt tijdens je les, stimuleert dat de betrokkenheid van cursisten. Ken jij de werkvorm ‘Kruip in de huid van' al? Met deze werkvorm leren cursisten zich inleven in de belangen van stakeholders van een project. Deze werkvorm werkt goed wanneer cursisten tijdens projecten te maken hebben met verschillende stakeholders.

Hoe pas je deze werkvorm toe? Lees verder

Bij wie beveel je ons aan

Bij wie beveel je ons aan?

Deskundige docenten uit de watersector - waar jij er 1 van bent - zorgen ervoor dat cursisten praktijkgerichte en actuele kennis op doen. Cursisten behalen zo een optimaal leerresultaat en krijgen nieuwe inzichten die ze meteen toepassen in hun werk.

We verzamelen samen met jou nieuwe kennis in de praktijk. Zodat we de kennis binnen waterorganisaties actualiseren en verbeteren. Lees verder

Wateropleidingen jaarverslag 2015

Jaarverslag 2015

Wateropleidingen heeft haar jaarverslag over 2015 uitgebracht.
Het verslag is verdeeld over vijf onderwerpen: het strategisch kader met jaarplan 2015, World Water Academy, Wateropleidingen praktijkgerichter, de kwaliteit voor de klant en de organisatie van Wateropleidingen.

Er is het afgelopen jaar veel gebeurd. De export van kennis stond centraal. Het delen van kennis en ervaring door waterprofessionals kent geen grenzen. Lees verder

Informatie