Digitale Wateropleidingen verbeterd

E-docentennieuws artikel: Digitale Wateropleidingen verbeterd

Neem contact op met ons

Ervaring met Digitale Wateropleidingen
Afgelopen cursusjaar deed Wateropleidingen onderzoek naar de wensen en verbetermogelijkheden van ons digitale leersysteem Digitale Wateropleidingen (DWO). 33% van onze docenten heeft meegewerkt aan het onderzoek. Misschien heb jij ook een vragenlijst ingevuld? Of ben je over het gebruik van de DWO geïnterviewd? We gebruikten alle feedback als input en zijn een verbetertraject gestart. We hebben de vindbaarheid en communicatiemogelijkheden met docenten en cursisten verbeterd. De oefenvragen zijn aangevuld.

Verbeteringen in de DWO
Een groot aantal van onze opleidingen zijn opnieuw in het digitale leersysteem gebouwd. We hebben onderdelen samengevoegd en op logische plekken gezet. De look en feel van de DWO heeft een opfrisbeurt gekregen.

Nieuw in de DWO
Een nieuwe tool, de adviesbox, adviseert de cursist over de leeractiviteiten die gevolgd moeten worden. We hebben nieuwe video's toegevoegd die het gebruik van de DWO snel en simpel uitleggen. Er zijn extra onderdelen ontwikkeld die de cursisten kunnen helpen bij het behalen van hun opleiding. Deze onderdelen zijn samengevoegd in de module Vergroot je slagingskans, denk bijvoorbeeld aan een e-learningmodule Wiskunde en of een oefententamen.  Alles om het leren leuker en makkelijker te maken.

Betere vindbaarheid
Alle veranderingen en toevoegingen dragen bij aan een aantrekkelijke DWO. De vindbaarheid van informatie, oefententamens, video's en communicatiemogelijkheden zijn hiermee verbeterd.

We blijven de DWO ontwikkelen
Hier blijft het niet bij. Wij werken verder aan betere content voor de opleidingen. Denk aan animaties, video's en illustraties. Meer gevulde en betere content zorgt voor een waardevolle aanvulling op het lesboek en de uitleg van docenten tijdens de lessen.

We zetten volop multimedia in, de kracht van online leren. De oefenmogelijkheden breiden we nog verder uit. Zodat de kans op succes nog verder toeneemt.

Wil je meer weten over de DWO? Of meer weten over de  veranderingen die we nog gaan doorvoeren? Of heb je interesse in een training over de DWO? Neem contact op met Nienke Elijzen, zij vertelt je er graag meer over (030) 60 69 413.

Sneakpreview-nieuwe look Digitale Wateropleidingen