Didactische masterclasses speciaal voor jou

E-docentennieuws artikel: Didactische masterclasses speciaal voor jou

Neem contact op met ons

Speciaal voor onze docenten bieden wij dit najaar 2 masterclasses aan:

Wateropleidingen heeft deze zomer de digitale leeromgeving (DWO) opnieuw ingericht en voor een nieuwe look en feel gezorgd. Heb jij een inlog voor de DWO maar doe je er nog niet zoveel mee? Is de drempel om met de DWO te werken voor jou net iets te hoog? Dan is dit het moment, schrijf je nu in voor de masterclass ‘Meer halen uit de DWO'. We nemen je stap voor stap mee leggen je alle mogelijkheden van de DWO uit. Samen ontdekken we hoe de DWO voor jouw lessen een toegevoegde waarde heeft. Neem je laptop of tablet mee naar de Masterclass.

Meer halen uit de DWO start dinsdag 8 november 2016, 18.00 - 21.30 (met soep en broodjes)

Wegens groot succes organiseren we de masterclass ‘Een docent met talent' nog een keer. Een inspirerende masterclass gericht op jouw kwaliteiten. Welke kwaliteiten zet jij in tijdens je lessen? Wat maakt jouw lessen tot een succes? Hoe reageren cursisten op jou als docent? Deel je ervaringen. We gaan veel oefenen dus neem goede voorbeelden mee. Je krijgt inzicht in je eigen kwaliteiten. Versterk je eigen kracht. Mis deze masterclass niet, schrijf je meteen in.

Een docent met talent start donderdag 15 december 2016, van 18.00 - 21.30 (met soep en broodjes)

Als docent van Wateropleidingen zijn er aan deze masterclasses en trainingen geen kosten verbonden. Wil je deelnemen of meer informatie? Neem contact op met Nienke Elijzen (030) 60 69 413.

Bron foto: Shutterstock

Didactische trainingen speciaal voor jou