Aanbod didactische trainingen najaar 2017

E-docentennieuwsartikel: Aanbod didactische trainingen najaar 2017

Neem contact op met ons

Van vakspecialist naar docent
Donderdag 28 september 2017 van 9:30 - 16:30 uur

Ben je als docent nieuw bij Wateropleidingen? Of heb je deze training nog nooit gevolgd? Geef je dan op voor ‘Van vakspecialist naar docent’.

Deze training geeft handvatten bij de voorbereiding en uitvoering van je lessen. Je leert welke stappen je moet nemen om je lessen goed voor te bereiden, hoe je leerdoelen formuleert, een lesopzet maakt en hoe je goede werkvormen kiest. Ook krijg je inzicht hoe je cursisten motiveert. Tijdens de training wordt het geleerde direct in de praktijk gebracht, er is veel ruimte om te oefenen. Je krijgt direct feedback.

Activerend doceren
Donderdag 26 oktober 2017 van 9:30 - 16:30 uur

Ben je een ervaren docent en geef je al langer les bij Wateropleidingen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je aan de slag met nieuwe werkvormen?

In deze training oefenen we met verschillende werkvormen en reflecteren op het gebruik. Werkvormen die gericht zijn op het activeren van cursisten.  Zo breid je als docent jouw gereedschap uit om met groepen te werken.

Omdat je docent van Wateropleidingen bent zijn er aan deze trainingen geen kosten verbonden. Wil je deelnemen? We helpen jou als docent graag verder. Neem contact op met Nienke Elijzen (030) 60 69 413 of schrijf je in via de website.

Didactische trainingen speciaal voor jou