Wil jij gediplomeerd dijkinspecteur worden?

Wateropleidingen nieuwsbericht Wil jij gediplomeerd dijkinspecteur worden? De waterkeringen in ons land hebben te maken met extreme droogte en dreiging tot hoogwater. Het visueel inspecteren van waterkeringen is dus heel belangrijk. Deze inspecties dragen bij aan de veiligheid van waterkeringen. En daarmee aan de veiligheid voor burgers. In onze opleiding Visuele Inspectie van Waterkeringen leer je digitaal te inspecteren in het veld.

Neem contact op met ons

De waterkeringen in ons land hebben te maken met extreme droogte en dreiging tot hoogwater. Het visueel inspecteren van waterkeringen is dus heel belangrijk. Deze inspecties dragen bij aan de veiligheid van waterkeringen. En daarmee aan de veiligheid voor burgers.

Platform Inspectie Waterkeringen
In onze opleiding Visuele Inspectie van Waterkeringen leer je digitaal te inspecteren in het veld. Je legt schadebeelden op een gestructureerde manier vast. Onderdeel van de opleiding is het praktijkexamen. Dit examen voldoet aan de eisen van toekomstige certificering van inspecteurs, opgesteld door het PIW (Platform Inspectie Waterkeringen). Na de opleiding ben jij officieel een gediplomeerd dijkinspecteur.

Inschrijven of meer informatie?
Schrijf je nu in via de website en start donderdag 20 april.
Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Laura Bon. Zij helpt je graag verder.

Visuele inspectie waterkeringen_Wateropleidingen 1
Visuele inspectie waterkeringen_Wateropleidingen 2