In Memoriam: Gert Lemmen

Nieuwsbericht van Wateropleidingen: In Memoriam: Gert Lemmen

Neem contact op met ons

Onlangs ontvingen wij het bericht dat Gert Lemmen op 1 mei is overleden, op 53 jarige leeftijd. Ruim anderhalf jaar geleden werd bij hem de diagnose leukemie gesteld. Begin van het jaar leek het weer beter met Gerts gezondheid te gaan en ging hij weer parttime aan het werk. Helaas heeft dat niet lang mogen duren.

Gert was vanaf 1996 betrokken bij de Basisopleiding Riolering. Hij verzorgde altijd lessen op het grensvlak tussen riolering en stedelijk waterbeheer. Toen vanaf 2007 de regenwaterproblematiek sterk aan de orde kwam, deed Gert ons de suggestie om een cursus over Regenwatervoorzieningen te ontwikkelen, omdat daar in de basisopleiding onvoldoende tijd aan gegeven kon worden. Vanaf 2008 verzorgt Wateropleidingen de cursus Regenwatervoorzieningen, en is Gert altijd docent in deze cursus geweest.

Wij herinneren ons Gert als een zeer gedreven en zeer vriendelijke persoon. Altijd behulpzaam en zeer geïnteresseerd in de ander. Als docent scoorde hij onveranderlijk hoog bij de cursisten. Wij verliezen een heel bijzonder mens als docent en wensen zijn familie veel sterkte toe met dit verlies.

In Memoriam - Gert Lemmen