Bestuur aan het woord: Esther Bosman

Bestuurslid aan het woord: Esther Bosman, Director Business Unit Water Technology Nederland, Royal HaskoningDHV over Wateropleidingen en de watersector.

Neem contact op met ons

Wateropleidingen is een gevestigde naam. Daar zijn we trots op; die positie willen we in de toekomst vasthouden en waar mogelijk versterken. Ik zie verschillende uitdagingen. De arbeidsmarkt verandert. Je moet een leven lang leren om je employability op peil te houden. Nederland is voor een belangrijk deel af, waardoor je in onze sector een verschuiving ziet van bouwen naar beheren. Ook verwacht ik een toename in de vraag naar incompany opleidingen. Op al die ontwikkelingen zal Wateropleidingen slim inspelen.

Bestuur aan het woord Esther Bosman

We zijn heel breed actief: voor waterschappen, gemeenten, de drinkwatersector, bedrijven en adviesbureaus. Wat mij betreft kan het nog breder. Door bijvoorbeeld eens te kijken hoe ze het in de energiesector aanpakken. Wederzijds verbinden vind ik erg belangrijk.
De docenten vormen een pijler onder het succes van Wateropleidingen. Allemaal toppers uit de praktijk die het geweldig leuk vinden om hun kennis door te geven.'

* Esther Bosman, Director Business Unit Water Technology Nederland, Royal HaskoningDHV *

Esther Bosman

Organisatie: Royal HaskoningDHV

Functie: Director Business Unit Water Technology Nederland

Studie: Civiele techniek (Technische Universiteit, Delft)

De docenten vormen een pijler onder het succes van Wateropleidingen.