Informatie Permanente Her- en Bijscholing milieuboa

Informatie Permanente Her- en Bijscholing milieuboa

Neem contact op met ons

Vergunning en Handhaving Luchtfoto olielozing woonboten klein

Van iedere milieuboa wordt verlangd dat hij of zij gedurende de 5 jaar dat zijn of haar boa-akte geldig is, vier verplichte delen volgt, die elk worden afgesloten met een toets. Dit komt neer op één deel per jaar, waarbij in het jaar van verlenging geen nieuwe module wordt gevolgd. Het vijfde jaar kan gebruikt worden om een gemiste module in te halen.

Elk jaar wordt een module georganiseerd, bestaande uit 3 lesdagen plus een examen van één dagdeel. Elke module heeft dezelfde opbouw: twee klassikale lesdagen en één vaardigheidsdag. Op de vaardigheidsdag wordt in kleine groepen geoefend in (meestal communicatieve) vaardigheden. Elke module heeft een studiebelasting van 35 uur.

Wateropleidingen verzorgt de PHB voor twee doelgroepen: waterkwaliteitsbeheerders en vaarwegbeheerders. In cursusjaar 2013/2014 is het onderwerp van de PHB: het correct noteren van een verklaring, het omgaan met weerstand van de verdachte, het afnemen van een verhoor van een verdachte die weerstand geeft en dan toch een goede verklaring noteren.

Meer informatie of aanmelding: Permanente Her- en Bijscholing milieuboa