Opleidingsadvies op maat

Artikel van Wateropleidingen: Opleidingsadvies op maat

Neem contact op met ons

Je wilt een stap maken. Je kennis verbreden. Je meer verdiepen. Of aan je eigen ontwikkeling werken. Maar welke opleiding of cursus kies je? Wat past het beste bij jou en bij je loopbaan?

Bij Wateropleidingen kies je uit maar liefst 100 opleidingen of cursussen. Veel keuze dus. En daar helpen we je graag bij. De opleidingsadviseurs van Wateropleidingen helpen je bij het maken van de juiste keuze. Zodat je precies weet waar je aan begint en wat je mag verwachten.

Naast cursisten brengen we ook de waterkennis van een organisatie op peil. De kennis van jouw organisatie bijvoorbeeld. Weten hoe we dat doen?

Kennisscan We maken een toetsinstrument over de kennis van je medewerkers. Met de kennisscan weet je of je medewerkers de juiste kennis in huis hebben. En op welk niveau.
Relevante Kennis Je hebt een nieuwe website ontwikkeld. Of je hebt een goed onderzoek uitgevoerd voor de watersector? Maar hoe maak je dit relevant? We ontwerpen seminars, workshops, e-learnings, trainen mentoren of maken een werkinstructie. We begeleiden de bijeenkomsten op een manier dat deze kennis en informatie toepasbaar is voor gebruik en in de dagelijkse praktijk.
Interne opleiding Wil je medewerkers intern opleiden en hen écht verder helpen? We ondersteunen je hier graag bij. Samen stellen we de opleidingsvraag vast en begeleiden je bij het ontwikkelen van een interne opleiding of een e-learningtraject. We trainen en coachen interne docenten en interne cursusontwikkelaars.
Kenniskaart Wanneer specialisten je organisatie verlaten wil je dat de waardevolle kennis die zij bezitten binnen de organisatie blijft. Met een praktische methodiek leggen we vast welke kennis waar te vinden is en maken het voor iedereen digitaal beschikbaar.


Advies
Wil je advies? Heb je vragen over een cursus of opleiding? Bel ons gerust. We helpen je graag op weg.

Evelien Meijerink (030) 60 69 416 - Drinkwater
Laura Bon (030) 60 69 415 - Riolering & stedelijk Water, Waterbeheer en Waterveiligheid
Petra Barte 030) 60 69 403 - Afvalwaterzuivering, Vergunningverlening & handhaving
Nienke Elijzen (030) 60 69 413 - Opleiden & coachen, Persoonlijke vaardigheden


Samen tillen we het kennisniveau in onze sector naar een hoger peil.

Opleidingsadvies op maat