Wateropleidingen Uitdaging 2014

Wateropleidingen Uitdaging 2014 pagina

Neem contact op met ons

Doe mee en maak kans op € 1.000,- (netto!)


Laat zien hoe jij de theorie uit jouw gevolgde opleiding vertaalt naar jouw eigen werkpraktijk. Maak een filmpje waarin je de waterwereld toont hoe dat wat je geleerd hebt winst oplevert voor je werk, je bedrijf of je sector. Wees creatief!

Stuur het filmpje uiterlijk 5 november 2014 naar reactie@wateropleidingen.nl

De jury, bestaande uit vertegenwoordigers van drinkwaterbedrijven, waterschappen en Wateropleidingen, beoordeelt  de inzendingen aan de hand van beoordelingscriteria. De criteria zijn  originaliteit, mate van toepasbaarheid in de praktijk en de aansprekendheid voor (potentiele) cursisten.

De twee filmpjes die het beste laten zien hoe de opgedane kennis in de praktijk gebruikt wordt, winnen. Er worden dus maar liefst twee geldprijzen van € 1.000 weggegeven! De prijzen worden uitgereikt tijdens het KNW Najaarscongres op 21 november 2014 in Utrecht.

De 5 beste inzendingen en daarmee genomineerden voor de geldprijzen krijgen op 7 november bericht.

Regels voor deelname:

•                    Onder een inzending wordt verstaan: een filmpje gemaakt door een (oud)-cursist van een opleiding van Wateropleidingen van maximaal 2 minuten. De film moet automatisch afspeelbaar zijn.

•                    Alle inzendingen zijn eigendom van Wateropleidingen. De inhoud van de inzendingen dient openbaar te zijn.

•                    Alleen inzendingen in het Nederlands worden in behandeling genomen.

•                    Wateropleidingen Uitdaging 2014 communiceert per e-mail via reactie@wateropleidingen.nl

•                    Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees het volledige reglement goed door.

Ga de uitdaging aan en win die € 1.000,-!

De Uitdaging