Wateropleidingen Jaarverslag 2013

E-waternieuws bericht: Wateropleidingen Jaarverslag 2013

Neem contact op met ons

Wilt u ook graag weten waar Wateropleidingen zich in 2013 mee bezig heeft gehouden? Dan is het lezen van ons jaarverslag zeker de moeite waard.

Al twintig jaar brengen wij de praktijkgerichte waterkennis op peil door het organiseren van opleidingen en cursussen. Het jaar 2013 stond voor Wateropleidingen in het teken van onze klanten. Nieuwe cursussen zijn samen met klanten ontwikkeld, opleidingen zijn verder gedigitaliseerd en geactualiseerd, blended learning is bij de opleidingen ingevoerd en de website is vernieuwd. Dit allemaal voorzien van de kwaliteit die u van ons bent gewend. Ook heeft Wateropleidingen onder de internationale naam World Water Academy meegewerkt aan verschillende buitenlandprojecten.

Het jaarverslag heeft als thema de twaalf maanden van het jaar. Thematisch blikken wij terug op onze activiteiten uit 2013, bijvoorbeeld de nieuwe opleidingen, relatiebeheer, de Digitale Wateropleidingen, docenten en de internationale activiteiten.

Wij wensen u veel leesplezier! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen (030) 60 69 400 of info@wateropleidingen.nl.

Wateropleidingen jaarverslag 2013