Theorie en praktijk in balans – Training op uw eigen zuivering

E-waternieuws bericht: Theorie en praktijk in balans - Training op uw eigen zuivering

Neem contact op met ons

Wateropleidingen biedt vanaf nu het Praktijktraject Uitgebreide Techniek Afvalwaterzuivering in vernieuwde vorm aan. In dit boeiende praktijktraject maakt u op uw eigen zuivering de vertaalslag van de theorie  (het waarom) naar uw dagelijkse werkpraktijk (het wat). U voert de opdrachten zelfstandig uit binnen uw werksituatie, onder begeleiding van uw organisatie.

Om het traject nog beter te laten aansluiten bij de praktijk zijn alle opdrachten herzien. Ook is de opzet van het traject aangepast. In plaats van acht opdrachten en twee examens bestaat het praktijktraject nu uit vier opdrachten, een reflectie-opdracht en één praktijkexamen. U kunt deels kiezen hoe u de opdrachten rapporteert, zoals een door een filmpje, schriftelijk verslag of fotocollage. Door te kiezen voor een vorm die bij u past, haalt u het beste resultaat uit het praktijktraject.

Wilt u meer weten over een praktijktraject Uitgebreide Techniek Afvalwaterzuivering bij u op de zuivering? Neem dan contact op met Petra Barte (06 20 30 2078) of bekijk onze website.

Bedrijfsexaminator Marco Mons stelt een aanvullende vraag in de schakelruimte