Werk je bij een waterschap? Haal dan nu je VCA diploma bij Wateropleidingen!

E-waternieuws bericht: Werk je bij een waterschap? Haal dan nu je VCA diploma bij Wateropleidingen!

Neem contact op met ons

Het VCA-diploma halen is voor steeds meer medewerkers van waterschappen verplicht. Dit kan nu ook bij Wateropleidingen! De inhoud van de VCA opleiding bij Wateropleidingen is uiteraard geheel afgestemd op het waterschap.

Medewerkers van waterschappen herkennen zich vaak niet in de stof die behandeld wordt tijdens de standaard VCA opleidingen van andere aanbieders. De VCA-docenten van Wateropleidingen zijn echter zelf werkzaam bij een waterschap en daarom als geen ander in staat om de lesstof af te stemmen op de waterschapspraktijk. De deelnemers zijn tot nu toe erg tevreden over de inhoud van onze VCA opleiding en het leren voor het examen is gemakkelijker, omdat de stof herkenbaar is. Het slagingspercentage was in het cursusjaar 2013 -2014 dan ook maar liefst 96%! De cursus scoort gemiddeld een 4,46 op een schaal van 1 tot 5 en de docenten scoren gemiddeld een 4,63.  Goede resultaten dus.

Interesse in de opleidingen Basisveiligheid VCA of VCA voor operationeel leidinggevenden speciaal voor waterschappen? Neem dan contact op met Hanna Langerak op (06) 20 26 5372.

VCA opleidingen voor Waterschappen