Najaarscongres Samen Slimmer: KNW en Wateropleidingen

E-waternieuws bericht: Najaarscongres Samen Slimmer -KNW en Wateropleidingen

Neem contact op met ons

Laat je waterkennis stromen

Op 21 november organiseert Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) in samenwerking met Wateropleidingen het jaarlijkse Najaarscongres. Hoofdonderwerp is vernieuwing van de watersector. Een congres met een feestelijk tintje vanwege het 5-jarig bestaan van KNW en het 20-jarig bestaan van Wateropleidingen.

De Watersector mag dan absoluut een topsector zijn, maar deze topsector scoort niet hoog op de ladder van sociale innovatie. Er is veel technische kennis en potentie aanwezig, maar het kan beter! Hoe? Daar draait het congres om. Hoe kunnen we het anders én beter doen?

Tijdens het congres worden tijdens het middagprogramma in de Innovatieve Arena 15 pitches verzorgd. Tijdens deze pitches delen diverse enthousiaste sprekers hun innovatieve ideeën en ervaringen.

Enkele onderwerpen die aan bod komen: "Effectief veranderen van gedrag als randvoorwaarde voor sociale innovatie", "Schoon water voor Brabant - Van pilot met voorlopers naar programma met peloton" en "Sturen op energie in de waterketen". Laat je inspireren!

Meer informatie en aanmelden? Bezoek de website van KNW.

Najaarscongres 2014 Samen Slimmer