Waterschap Vechtstromen rondt N&P opleiding succesvol af

E-waternieuws bericht Medewerkers Waterschap Vechtstromen ronden Stikstof en fosforverwijdering opleiding succesvol af

Neem contact op met ons

Op maandag  24 november 2014 hebben 10 medewerkers van Vechtstromen en 1 medewerker van NieuWater B.V. het diploma Stikstof en fosforverwijdering  (N&P) ontvangen.

In de periode van februari tot en met juni 2014 hebben deze medewerkers wekelijks op de woensdagavond les gehad. Tijdens deze lessen hebben zij de diverse technieken voor stikstof- en fosforverwijdering leren kennen. Ook zijn de onderwerpen procesbeheersing, kostenbeheersing en rendement behandeld.

"Stikstof en fosforverwijdering is de "core business" van een procesvoerder. Met het behalen van dit diploma voldoet een ieder aan de opleidingseisen die zijn opgesteld als gevolg van de fusie. Een mooie stap vooruit in de doorontwikkeling van Vechtstromen", aldus Martin Timmer Manager NieuWater BV & Teamleider beheer waterketen Vechtstromen

Guus Brinkman, Eric Wessel, Marc Bosman, Ivo ten Brinke, Johan Steerenberg, Erik Zwiggelaar, Ivor Rohof, Geert Jan van Zanten, Geert Kroeze, Jos Berens en Rutger Batenberg, van harte gefeliciteerd met het behaalde diploma en veel succes met jullie verdere carrière!

Cursisten Waterschap Vechtstromen met diploma Stikstof en fosforverwijdering