Een goed idee wordt beloond!

E-waternieuws artikel: Een goed idee wordt beloond!

Neem contact op met ons

Je moet het maar bedenken, een cursus om werknemers van een afvalwaterzuivering  inzicht te geven in kosten en de invloed die zij daar zelf op hebben. Met als doel om zo kosten te besparen. Dit idee was de aanleiding voor de nieuwe cursus Beter zuiveren door kostenbeheersing, die Wateropleidingen inmiddels twee keer heeft uitgevoerd.

De eerste uitvoering was een in company voor medewerkers van Hoogheemraadschap Schieland & de Krimpenerwaard  en omliggende waterschappen. De tweede cursus was voor medewerkers van het Hoogheemraadschap van Rijnland. Tijdens deze cursus zijn er door de cursisten verschillende manieren van kostenbesparing onderzocht voor hun eigen zuivering. Bij één groep liep de mogelijke besparing op tot € 600.000,- in 5 jaar tijd!

De man achter dit cursusidee is Peter Draaier, werkzaam bij Waterschap Vallei & Veluwe. Reden genoeg om hem te verrassen! Met hulp van Ruud van Dalen (docent Wateropleidingen) konden wij Peter verrassen. Hij ontving de eerste officiële cursusomschrijving, samen met een cadeaubon. Ook werd er taart gegeten, want een goed idee wordt beloond!

'Ook zin in taart? .....

Beter zuiveren door kostenbeheersing-Een goed idee wordt beloond!