Startsein Young water Professionals @ work in Indonesia

E-waternieuws artikel: Startsein Young water Professionals @work in Indonesia

Neem contact op met ons

Op 1 april 2014 gaven minister Melanie Schultz van Haegen en minister Djoko Kirmanto  het officiële startsein voor het capacity building project binnen het ministerie van Publieke werken door het plaatsen van hun handtekening op de banner.

Samen met Deltares en MDF ontwerpt Wateropleidingen een curriculum voor Young Water Professionals bij het Ministerie van Publieke werken. Het doel van dit curriculum is jonge professionals een ontwikkelingstraject bieden, gericht op het (bege)leiden van complexe projecten waarbij de relatie tussen ruimte en water centraal staat.

Naast dit curriculum wordt een pilot georganiseerd waarbij een stage traject en een aantal trainingen zijn opgenomen. De trainingen zijn gericht op multidisciplinaire aanpak, omgevingsplanning, projectmanagement, burgerparticipatie en good governance. Een definitieve keuze wordt in overleg met de top van het ministerie en de Young water professionals bepaald.

De volgende missie staat gepland voor eind april. Samen met de stakeholders ronden we de verkenningsfase af en een starten we met het stage traject.

Voor meer informatie : Ingrid Schröders

Startsein Young water Professionals @ work in Indonesie - Minister Schultz
Banner samenwerking Young water Professionals @ work in Indonesie