Nieuwjaarswens

E-waternieuws bericht: Nieuwjaarswens

Neem contact op met ons

Beste watercollega's in het hele land en daarbuiten,

De champagnefles ligt in de glasbak, de goede voornemens zijn in uitvoering en de files staan er weer..... Het nieuwe jaar is gestart, ik wens jullie allen een gelukkig en succesvol nieuwjaar. Wij zien uit naar een mooie samenwerking in 2015!! Ons nieuwe jaar is gestart in een prachtig nieuw kantoorgebouw.

Waterhuis nieuw gebouw 2015-2

KWR Watercycle Research Institute, onze huisbaas en strategische partner heeft -in de achtertuin- nieuw gebouwd.  "Samen delen is het nieuwe hebben" dit is het motto van de werkomgeving. De open omgeving, flexplekken, koffiecorners en clean desk policy nodigen uit om elkaar en de collega's van KWR en de Reststoffenunie te ontmoeten en samenwerking te laten ontstaan.  Als mensen elkaar ontmoeten ontstaan relaties en netwerken, die op hun beurt inspiratie geven voor inzichten, ontwikkeling en vernieuwing.

Onze opleidings- en cursusbijeenkomsten brengen ook waterprofessionals bij elkaar in een door de programmering "geconditioneerde" omgeving. Van, met en door elkaar leren, dat is wat in die groepen ontstaat en waar de docent sturend en coachend is.

Namens ons hele team wens ik je een gelukkig en leerzaam 2015.

Ons bezoekadres, e-mail en telefoonnummer zijn ongewijzigd. Je bent van harte welkom in Nieuwegein!

Agnes Maenhout

Waterhuis nieuw gebouw 2015
Waterhuis nieuw gebouw 2015-1