Nieuw! Aan de slag met IPM

E-waternieuws artikel: Nieuw! Aan de slag met integraal projectmanagement.

Neem contact op met ons

IPM in waterprojecten op 13 oktober van start

Steeds meer waterschappen en Rijkswaterstaat werken met het IPM-model (Integraal projectmanagement). Zij stellen als eis dat de opdrachtnemer met het IPM-model kan werken. Werkt jouw opdrachtgever ook met het IPM-model? En vraag je je af hoe het model werkt? En welke rol je hebt? Dan is deze cursus iets voor jou.

In deze cursus vergroot je je kennis over het IPM-model zodat je naadloos kan aansluiten op de functie bij je opdrachtgever. Je krijgt inzicht in de werking van het IPM-model. Dit model onderscheidt 5 processen binnen projectmatig werken: projectmanagement, risicobeheersing, omgevingsmanagement, technisch management en contractmanagement.

Je leert welke processen en rollen er zijn. En welke rol het beste bij jou past. Je krijgt handvatten om jouw project zo goed mogelijk in te richten en oefent met eigen praktijkcases.

Na afloop ken je het IPM model, kun je je eigen rol en verantwoordelijkheid in projecten herkennen zodat je goed advies kan geven en nog beter kan inspelen op de wensen van je opdrachtgever.

Heb je interesse en wil je deelnemen aan deze cursus? Meld je dan aan via onze website. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Daniëlle Langendijk (030) 60 69 412.

Nieuw - Aan de slag met integraal projectmanagement.