Najaarscongres 2015 – Asset Management

E-waternieuws artikel: Najaarscongres 2015 - Asset Management

Neem contact op met ons

Op 27 november organiseert Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) in samenwerking met Wateropleidingen het Najaarscongres met als hoofdonderwerp Asset Management.

Pompen, rioolgemalen, zuiveringsinstallaties, leidingen: enkele voorbeelden van de assets, de bedrijfsmiddelen, van de watersector. Deze bedrijfsmiddelen hebben een gezamenlijke waarde van naar schatting 200 miljard euro. Logisch dat het belangrijk is ze optimaal te benutten, te onderhouden en waar nodig te vervangen. Dat heet assetmanagement: het zodanig beheren van de bedrijfsmiddelen dat een goede balans ontstaat tussen prestaties, risico's en kosten, en dat allemaal uiteraard binnen de strategie van de organisatie.

Tijdens het najaarscongres staan de volgende vragen centraal:  
Hoe maak je serieuze stappen op weg naar meer doelmatigheid? Hoe zorg je voor een betere beheersing van risico's en lagere kosten? Hoe doen anderen dat?

Leren van elkaar en van andere sectoren. Dat is het onderwerp van het KNW Najaarscongres dit jaar. Een congres dat je verder brengt.

Het congres biedt een mooi en animerend programma. Met inspirerende sprekers als Floor Felten, directeur Assetmanagement van Schiphol, John Woodhouse, grondlegger van PASS55. En natuurlijk de uitreiking van de Wateropleidingen prijsvraag de Uitdaging: de beste film die laat zien hoe cursisten hun nieuwe kennis en vaardigheden gebruiken in hun dagelijks werk.

Iedereen is van harte welkom. Kijk voor het volledige programma en aanmeldformulier op de website van KNW.

Meer informatie? Neem contact op met Ingrid Hilwerda (030) 60 69 411.

Najaarscongres 2015 -Asset Management