Wateropleidingen feliciteert geslaagden Techniek afvalwaterzuivering

E-waternieuws bericht: Wateropleidingen feliciteert geslaagden Techniek afvalwaterzuivering

Neem contact op met ons

34 °C ... heerlijk genieten van het zonnetje op rwzi Horstermeer....

Alle Techniek Afvalwaterzuivering (TAZ) cursisten waren uitgenodigd op rwzi Horstermeer om te kijken naar het 1-STEP filter... Maar ook om het diploma TAZ in ontvangst te nemen. Manon Bechger (docent TAZ en werkzaam bij Waternet ) geeft een presentatie  over  het 1-STEP® filter.

Het 1-STEP® filter is een nabehandelingsinstallatie voor verwijdering van resten nutriënten (fosfor, stikstof) en organische microverontreinigingen (medicijnresten, bestrijdingsmiddelen etc) van de afloop van de nabezinking. Een filter dat in één stap meerdere zuiveringsprocessen combineert. Uiteraard kon een rondleiding over de zuivering niet ontbreken.

Hoogtepunt van de middag was de diploma-uitreiking voor de geslaagde van de TAZ.  De geslaagden hebben hun kennis op het gebied van afvalwaterzuivering, waar ze al geruime tijd werken, verbreed en verdiept. In de groep waren maar liefst 3 cum-laude cursisten aanwezig en de cursisten spraken al om verder te studeren met de opleiding Uitgebreide techniek afvalwaterzuivering ( UTAZ).

Van deze 22 cursisten was 63% direct geslaagd. (zonder hertentamens) Hoogste cijfer in deze groep was een 9.2 bij module 1. Wij blikken terug op een geslaagd TAZ-jaar! Nogmaals allemaal van harte gefeliciteerd!

Een greep uit de reacties van de cursisten:

'De lessen die ik volgde hebben mij veel informatie gegeven, waar ik iets aan heb in combinatie met praktijkvoorbeelden.'

'De opleiding past goed bij mijn werk. De docenten nemen de tijd voor je.'

Wateropleidingen feliciteert geslaagden Techniek afvalwaterzuivering 2014-2015
Wateropleidingen Diploma-uitreiking geslaagden Techniek afvalwaterzuivering 2014-2015