Zomerzon, zonne-energie, ruimte voor groei en ontwikkeling

E-waternieuws bericht: Zomerzon, zonne-energie, ruimte voor groei en ontwikkeling

Neem contact op met ons

Herken je dat? Tijdens de zomervakantie stap je terug uit de werksfeer en maak je je hoofd leeg. De ene keer gaat dat sneller dan de andere keer, dat wel. Die leegte komt door de zon, door een andere setting, door veel zien en ervaren, kortom even van het gebaande pad af.

Herken je dit ook? De leegte in je hoofd maakt ruimte, ruimte voor ideeën, een nieuw kapsel, een verfje op de muren, een grote schoonmaak. De ruimte geeft ook creativiteit, toekomstplannen en plannen om je verder te ontwikkelen.

De waterprofessionals houden van hun vak en willen zich daar steeds verder in ontwikkelen. In de laatste maanden hebben al zo'n 500 mensen de weg naar Wateropleidingen gevonden om zich verder te bekwamen in hun mooie vak, om praktijkkennis te halen en te brengen, ervaring op te doen en vaardigheden te oefenen.

Wil jij je in één dag op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen en jouw kennis opfrissen, dat kan via de serie "Waterkennis op peil". De onderwerpen variëren van Annamox tot sleutelfactoren en UV desinfectie, meer informatie staat op onze website.

Wij wensen alle cursisten en alle docenten veel succes en veel energie in de komende wateropleidingen.

Wateropleidingen start cursusjaar 2015-2016