Geef jezelf een boost deze winter! Doe mee aan de Week van de loopbaan.

E-waternieuws bericht: Geef jezelf een boost deze winter! Doe mee aan de Week van de loopbaan.

Neem contact op met ons

Het A&O-fonds Waterschappen organiseert en ondersteunt dit jaar de waterschappen met de Week van de Loopbaan. In deze week, van 9-13 november 2015, staat de loopbaanontwikkeling van medewerkers bij waterschappen centraal.

Uiteraard ontbreekt Wateropleidingen niet in deze week. Al jaren bieden wij een divers aanbod bij- en nascholing aan voor de medewerkers van de waterschappen.

Wat kan Wateropleidingen tijdens de Week van de loopbaan voor jouw waterschap betekenen?

Je kunt verschillende inspirerende opties kiezen. Dit aanbod organiseren wij bij jullie in huis.

We bieden:

  • een informatiestand. Heb je een vraag over een cursus of opleiding, wil je advies over jouw ontwikkeling, organiseer dan een stand van Wateropleidingen. Wij hebben informatie over leertrajecten die je kunt volgen binnen je eigen vakgebied of bij doorgroei naar een ander vakgebied.
  • workshops over de vakgebieden waterveiligheid, waterzuivering en waterbeheer. We informeren jou en je collega's over de ontwikkelingen die er in het vakgebied spelen. Je kunt diverse testen maken om je eigen niveau te checken en je krijgt een advies welke opleiding het beste bij jou past.
  • workshop "Waar krijg jij energie van in je werk?". Wil je ontdekken waar je energie van krijgt? Of wat jij kunt doen om effectief samen te werken? Doe dan de Management Drives test en ontdek waar jouw kracht ligt.
  • workshop "Haal meer rendement uit de opleiding van jouw medewerker", speciaal voor leidinggeven. Gericht op een goede aansluiting tussen de theorie van de opleiding en de praktijk van de werksituatie. De medewerker moet de lesstof in de praktijk kunnen gebruiken en de opgedane kennis moet de investering waard zijn.
  • Workshop "Borg de kennis binnen jouw organisatie". Een medewerker gaat intern doorstromen of vertrekt (leaving experts). Wat gebeurt er met zijn/haar kennis en ervaring? Hoe is de kennis binnen jouw organisatie geborgd? In deze workshop maken we voor een medewerker een kenniskaart.

Kijk voor het volledige aanbod op onze website.

Hoe werkt het?

Grijp nu je kans en kies 1 of 2 onderdelen uit het aanbod. Neem contact op met Daniëlle Langendijk (030) 60 69 412 of Gwendy Dirks (030) 60 69 406 en geef je wensen door. In overleg plannen we een datum en dagdeel waarop we bij jouw waterschap langskomen. Zo maken we samen een succes van de Week van de loopbaan!

Week van de loopbaan 9 - 13 november 2015