Wat zijn jouw drijfveren? Doe de Management Drives test!

E-waternieuws bericht: Wat zijn jouw drijfveren? Doe de Management Drives test!

Neem contact op met ons

Drijfveren bepalen hoe jij functioneert in je werk. In welke mate wil jij zaken begrijpen, zoeken naar harmonie, resultaten behalen, zaken structureren, respect verwerven of je veilig voelen? Iedereen bezit deze zes drijfveren, in meer of mindere mate. Deze verschillende profielen vormen op de werkvloer een prachtig kleurenpalet. Haal het beste uit jezelf en je collega's en maak kennis met Management Drives!

Benieuwd waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Als je ontdekt waar je passie en talent ligt, helpt dit je om met meer energie je werk te doen. Je bent efficiënter als je dingen doet die passen bij je drijfveren. Om te ontdekken wat jouw profiel is, vul je een online vragenlijst in. Deze vragenlijst meet wat je motiveert, waar je prioriteit aan geeft, hoe je de organisatie ziet en hoe je stijl van denken, doen en communiceren daardoor wordt gekleurd.

Nadat je de vragenlijst ingevuld hebt, koppelen wij je de uitslag in een individueel gesprek terug. Je krijgt tijdens dat gesprek inzicht in je profiel en de werkzaamheden die je energie geven. Ook leer je waarom je met mensen wel of juist niet goed kan samenwerken. Het helpt je de drijfveren van je collega's te herkennen en te erkennen. De ervaring leert dat je profiel erg herkenbaar is voor jezelf en je collega's. Deze inzichten kun je direct in je werk gebruiken!

Op basis van de individuele profielen is het ook mogelijk om een groepsprofiel of organisatieprofiel samen te stellen. Gebruik deze profielen om aan teambuilding te doen of de samenwerking in een groep te versterken.

Wil je meer informatie? Bezoek de website

Management Drives 364x300