Young Water Professionals Programma tijdens AIWW november 2015

E-waternieuws bericht: Young Water Professionals Programma tijdens AIWW november 2015

Neem contact op met ons

Tijdens Aquatech en Amsterdam International Water Week organiseert het Young Water Professionals Programma verschillende evenementen waaraan Nederlandse studenten en Young Professionals uit de watersector aan mee kunnen doen. Het wordt georganiseerd onder de vlag van Waternetwerk en onze collega Johan Oost zit in het kernteam van de organisatie. Hierbij een selectie, voor het totale programma.

Schrijf je in voor het Career event op 3 november 2015
Dus ben jij geïnteresseerd in een verdere carrière in watersector? Wil je meer weten over je kansen? Of deze meteen creëren? Door direct gesprekken te voeren tijdens de carrière route of te spreken met young professionals die nu al in de sector werken. Kijk voor de mogelijkheden en registratie op de website van nationaal water traineeship. Geef daarnaast je aanwezigheid aan bij het Facebook-event!

Bezoek het YWP paviljoen
De meeste activiteiten van het YWP programma vindt plaats op en nabij het Young Water Professionals paviljoen in de RAI (07.580 in Hal 7). Naast een programma, kun je hier ook koffie drinken, studenten en Young Professionals ontmoeten, in discussie gaan over thema's en netwerken. Elke dag tijdens de Aquatech vinden zogenaamde happy hours om 16.00 uur plaats. Hierin wordt de dag geëvalueerd en gekeken naar het programma van de volgende dag, quizen georganiseerd, netwerken gestimuleerd en dat alles onder het genot van een drankje.

Ervaar #WetskillsNL
Binnenkort begint de zestiende editie van de Wetskills Water Challenge en tevens het derde evenement dat in Nederland plaats vindt. 23 internationale deelnemers uit tien verschillende landen gaan aan de slag in vijf verschillende teams. Elk team heeft een eigen water-uitdaging en moet met een innovatief en tevens praktische oplossing komen. Het team krijgt ondersteuning van de organisatie die de water-uitdaging heeft geformuleerd. Elk team moet hun oplossing op een poster zetten en dit presenteren door middel van een Pitch presentatie van twee minuten.

Dinsdag 3 november om 13.00-14.30 is de finale van de Wetskills Water Challenge op de Aquatech beursvloer in de RAI (Young Water Professionals paviljoen in hal 7). Elk team presenteert haar oplossing voor publiek en jury. Naast de Pitch presentatie is er ruimte voor vraag & antwoord. Om 16.00 uur vindt de Postermarkt plaats waarbij de jury en het publiek langs de posters kunnen lopen. De uiteindelijke bekendmaking van de winnaar gebeurt tijdens de Slotceremonie van het Amsterdam International Water Week op woensdag tussen 17.20 en 18.00 (zie wetskills.com).

Voor meer informatie: www.young-iww.com of Johan Oost  (030) 60 69 417.

Young Water Professionals 2014