AquaDactics, a proud South African NPC

E-waternieuws bericht: AquaDactics, a proud South African NPC

Neem contact op met ons

AquaDactics, a proud South African NPC.

Tijdens de handelsmissie van de Nederlandse regering in Zuid-Afrika (16-20 november 2015) is onze nieuwe organisatie AquaDactics gepresenteerd via deze film. AquaDactics is een non-profit organisatie die door de World Water Academy is opgezet. De organisatie is actief in Zuid-Afrika en richt zich op Training design en support. Training of trainers en het vormgeven van praktijkgerichte curricula vormen hét aanbod van AquaDactics. Zodat de waterprofessionals als trainers, hun kennis en kunde goed overbrengen op de nieuwe water professionals. AquaDactics traint de trainers, dus geeft zelf niet de training. AquaDactics heeft als boodschap ‘Learn today, apply tomorrow'. Het is net als Wateropleidingen ‘for professionals, by professionals'.

Waarom Zuid-Afrika, waarom nu en waar is de standplaats?
Vanaf 2007 heeft Wateropleidingen meegewerkt aan verschillende projecten in Zuid Afrika, variërend in niveau en onderwerp. Het resultaat is een breed netwerk in Zuid-Afrika en vermarktbare producten op het gebied van waterbeheer, afvalwaterzuivering, drinkwater en didactische vaardigheden. Daarnaast heeft Wateropleidingen ruime kennis opgedaan op het gebied van wetgeving, regulering en accreditatie. Inmiddels is het product didactische vaardigheden verkocht. Zuid-Afrika heeft interesse in de publieke en in de private sector. De sectoren beseffen dat (zuiverings)installaties alleen volgens de specificaties leveren als het beheer in orde is.

Tot nu toe is AquaDactics een virtuele organisatie met een website en een postadres in Zuid-Afrika. In de nabije toekomst  en bij voldoende opdrachten nemen we lokale mensen in dienst en leiden hen op als trainer.

AquaDactics does not supply training, but trains trainers!

Voor meer informatie: http://www.aquadactics.org.za/ AquaDactics

Wateropleidingen_House of the Future Johannesberg
Wateropleidingen_Dutch trade mission to South Africa 2015
Wateropleidingen Agnes Maenhout_Premier Rutte