Week van de Loopbaan

E-Waternieuwsbericht: Week van de Loopbaan

Neem contact op met ons

Geef jezelf een boost deze winter! 

Met deze slogan deed Wateropleidingen mee aan de Week van de Loopbaan. Een mooie gelegenheid om met medewerkers van waterschappen in gesprek te gaan en hen te adviseren over opleidingen die het beste passen bij hun ontwikkelwensen.

Bij hoogheemraadschap van Rijnland, waterschap Vallei & Veluwe, waterschap de Dommel, waterschap Peel & Maasvallei, waterschap Zuiderzeeland, waterschap Noorderzijlvest en Ambt24 waren we te gast. Natuurlijk bedankt Wateropleidingen deze organisaties voor hun hartelijke ontvangst!

Bij de informatiestand van Wateropleidingen konden medewerkers terecht met vragen over een cursus of opleiding. Zij kregen advies over ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien was alle informatie over de vakgebieden waterbeheer, waterveiligheid en waterzuivering aanwezig én uiteraard, vers van de pers, alles over onze nieuwste opleiding Dijktechniek.

In totaal spraken wij met meer dan 100 medewerkers. Met diverse vragen, zoals; "Wat is nieuw in mijn vakgebied?" en "Wat is voor mij een goede volgende stap qua opleiding of cursus?".

Ter illustratie enkele reacties van medewerkers:

"Utrecht is voor ons te ver, maatwerk zou een uitkomst zijn. Jullie zijn heel praktijkgericht, jullie docenten komen ook uit de praktijk. Dat spreekt me aan". - medewerker waterschap Noorderzijlvest 

"Goed dat jullie bezig zijn met de actualiteiten".
- medewerker waterschap Zuiderzeeland

"Goede ervaringen met Wateropleidingen, samen een cursus ontwikkeld. Goede contacten en docenten uit de praktijk". - medewerker waterschap Vallei & Veluwe

"Ik ben aan het nadenken over mijn toekomst. Ik werk nu als peilbeheerder en over een paar jaar wordt het werk zwaarder en ga ik naar binnen. Wat kan ik dan doen?"-
medewerker waterschap Noorderzijlvest

Interessante vragen waarbij wij als opleidingsinstituut concreet opleidingsadvies konden geven. Wat ons betreft een geslaagde week en we hopen dat het voor de medewerkers ook succesvol is geweest.

Herken je je in een van bovenstaande vragen en wil je graag advies? Neem dan contact met danielle.langendijk@wateropleidingen.nl of bel 030 - 60 69 412.

Namens het team van Wateropleidingen,
Daniëlle Langendijk

Wateropleidingen tijdens Week vd Loopbaan
Wateropleidingen tijdens Wk vd Loopbaan