Cursus Highlights Riolering geactualiseerd

E-Waternieuwsbericht: Cursus Highlights Riolering geactualiseerd

Neem contact op met ons

In het verleden verzorgde Wateropleidingen de cursus Highlights Riolering al vele malen. Deze cursus richt zich op mensen die wèl iets van het rioleringsvak willen weten, maar niet zoveel dat ze de gehele Basisopleiding Riolering willen volgen. Bij deze cursus draait het dus letterlijk om de highlights van de riolering.

In 2016 jaar steekt Wateropleidingen de cursus in een heel nieuw jasje. Op 28 januari a.s. start de volledig geactualiseerde uitvoering. De ontwikkelingen in het rioleringsvak staan namelijk niet stil. Met name de nieuwe ontwikkelingen rond planvorming, beheer en beleid, zoals de zorgplichten vragen om een aanpassing van de cursus. Deze ontwikkelingen zijn deels ook terug te vinden in de Leidraad Riolering van Rioned. In de cursus staan de docenten uitvoerig bij deze Leidraad stil en verwijzen zij naar de relevante modulen.

Inschrijven voor de cursus Highlights Riolering kan op onze website. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Ronald Hoorman via (030) 60 69 404 of mail naar Ronald.hoorman@wateropleidingen.nl

Highlights Riolering Wateropleidingen