Succesvol aan de slag met IPM

E-Waternieuwsbericht: Succesvol aan de slag met IPM

Neem contact op met ons

Meld je snel aan voor de cursus IPM op 16 februari en 17 maart 2016

Steeds meer waterschappen, Rijkswaterstaat en gemeenten werken met het IPM-model (Integraal projectmanagement). Zij stellen als eis dat de opdrachtnemer met het IPM-model kan werken. Werkt jouw opdrachtgever ook met het IPM-model? En vraag je je af hoe het model werkt? Of welke rol je hebt? Dan is deze cursus iets voor jou.

In de cursus  Aan de slag met Integraal Projectmanagement vergroot je je kennis over het IPM-model zodat je naadloos kan aansluiten op de functie bij je opdrachtgever. Je krijgt inzicht in de werking van het IPM-model en leert welke processen en rollen er zijn. Welke rol past het best bij jou? Je krijgt handvatten om jouw project zo goed mogelijk in te richten en oefent met eigen praktijkcases.

Na afloop ken je het IPM model, herken je je eigen rol en verantwoordelijkheid in projecten zodat je goed advies kan geven en nog beter kan inspelen op de wensen van je opdrachtgever.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in via de website. Of lees mijn blog "Meer tevreden klanten met IPM". Neem voor meer informatie contact met mij op: Daniëlle Langendijk (030) 60 69 412.

Foto: Shutterstock

Blog van Wateropleidingen - Meer tevreden klanten met IPM