Meet the manager - Meer rendement uit de opleiding van je medewerkers.

E-waternieuws bericht: Meet the manager - Meer rendement uit de opleiding van je medewerkers.

Neem contact op met ons

Als je medewerkers een opleiding willen volgen, staat er voor jou als manager waarschijnlijk één ding centraal. Een écht goede aansluiting tussen de theorie van de opleiding en de praktijk van de werksituatie. De medewerker moet de lesstof meteen in de praktijk kunnen gebruiken en de opgedane kennis moet de investering waard zijn. Toch?

Wateropleidingen organiseert dit jaar voor het eerst een Meet the Manager. Managers van cursisten krijgen zicht op de inhoud van de opleiding, de opdrachten, de inrichting van de Digitale Wateropleidingen, de opbouw van het programma, en ideeën over verschillende vormen van begeleiding van de cursist. Hoe beter de begeleiding van de cursist hoe groter de kans dat hij of zij het mooie diploma behaalt.

De opleiding Techniek Operationeel Watersysteem had de eer van de eerste succesvolle Meet the Manager bijeenkomst. Meer bijeenkomsten voor een aantal geselecteerde opleidingen volgen!

Hieronder een aantal reacties van de managers op de bijeenkomst:

"Het oefenen met coaching model GROW had echt een meerwaarde, dit ga ik zeker toepassen."

"Een waardevolle bijeenkomst, die mij meer inzicht heeft gegeven in hoe ik mijn medewerker nog meer uit de opleiding kan laten halen."

"Inzicht in de opleiding die je medewerker volgt gaat mij zeker helpen om hem nog beter te begeleiden, bedankt Wateropleidingen."

"Dankzij Meet the Manager weet ik nu dat mijn medewerker binnenkort een praktijkopdracht moet maken. Ik ga hem een case uit onze eigen werkpraktijk meegeven. Hiermee krijgt de opdracht niet alleen een meerwaarde voor de medewerker, maar ook voor ons."

Meet the manager - Meer rendement uit de opleiding van je medewerkers