Mooie quote van Ria Doedel

E-waternieuws artikel: Mooie quote van Ria Doedel

Neem contact op met ons

Verschillende waterprofessionals hebben in onze nieuwe cursusbrochure hun visie rondom water, kennis en opleiden gegeven:

'Betrouwbaar drinkwater is vanzelfsprekend, misschien wel té vanzelfsprekend' Ria Doedel (Directeur Waterleiding Maatschappij Limburg)

‘Het belang van betrouwbaar drinkwater staat voor niemand ter discussie. Bij de mensen in de watersector zit het in de genen om te waken over de kwaliteit van ons drinkwater. Dat begint bij het waken over de kwaliteit van onze bronnen, het grondwater en het oppervlaktewater uit de rivieren en het IJsselmeer. Betrouwbaar drinkwater is vanzelfsprekend, misschien wel té vanzelfsprekend: we merken regelmatig dat anderen het belang van de bronbescherming simpelweg over het hoofd zien. Onze kennis en creativiteit leiden tot nieuwe oplossingen de kwaliteit van onze bronnen te behouden en dat maakt ons werk zo geweldig interessant!'

Wil je alle quotes van de waterprofessionals teruglezen en geïnformeerd worden over ons actuele cursusaanbod? Vraag dan nu de nieuwe cursusbrochure via onze website aan.

Quote van Ria Doedel in brochure Wateropleidingen